torsdag 12 oktober 2023

Bitcoin vs the World

Varning, alla investeringar görs på egen risk och jag tar inget ansvar för era affärer. 

 Jag har, väldigt sent omsider, börjat läsa på om Bitcoin (och kryptovalutor). Det visar sig vara ett kaninhål av sällan skådat slag. Det är dock intressant att det framträder en helt ny värld, som kan bli frustrerande, fascinerande och kanske överväldigande. 
Bitcoin är en krypovaluta, men, de allra, allra flesta kryptovalutor är inte som Bitcoin. Jag återkommer i ämnet. För den som vill ha lite bakgrund, kolla in The Red Pill 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

You will be blocked if not polite or if you're just annoying.

Senaste inlägg

Bitcoin vs the World

Varning, alla investeringar görs på egen risk och jag tar inget ansvar för era affärer.   Jag har, väldigt sent omsider, börjat läsa på om B...