tisdag 3 oktober 2023

Made By Google-event i morgon. Nya telefoner från Google, och kanske Pixel Watch 2 till Sverige

Google Pixel 8
Imorgon visar Google upp sin nya telefoner Pixel 8 och Pixel 8 Pro på sitt event Made By Google kl 16 svensk tid The W8 is Almost Over | Made by Google on October 4, 2023

För mig som är tekniknörd och inte vill ha en iPhone, är Pixeltelefonen en självklart val. Dels är det en telefon som får uppdateringar snabbt och oftast strukturerat och dels är det INTE en kinesisk telefon. Kina har, som de flesta borde veta nu, ett djupt obehagligt styre som förtrycker sitt folk och påtvingar företag en mängd pålagor och är allmänt obehagliga. Varför folk väljer kinesiska varor, t.ex bilar som Volvo, MG, BYD med många fler ställer jag mig helt frågande till. Detsamma gäller mobiltelefoner; om man nu inte vill ha en USA(-designad) telefon, typ iPhone eller Google Pixel, så välj en Samsung…Finns det fler alternativ? 

Med det sagt så ser jag fram emot Pixel 8 (Pro i mitt fall), då jag har varit oerhört nöjd med min Pixel 6 Pro. Tyvärr har batteriet blivit lite sämre och displayen har nu varit trasig i över ett år, (dock utan att påverka touchskärmen, vilket är första gången jag upplevt det.) så en uppgradering är välkommen. Kineserna får vara nöjda med att jag anammar deras lyckonummer 8 i alla fall. Det ryktas om att telefonen kommer finnas tillgänglig i butik den 12 oktober i EU, men vi får väl se om det gäller Sverige också. 


Kanske också släpps Pixel Watch 2 i Sverige? Om ryktet stämmer att man får en Pixel Watch 2 samtidigt vid förbeställning, så kan det vara intressant också. Nu säljs inte Pixel Watch 1 här,och dessa kampanjer brukar inte gälla här i lilla Sverige. Istället brukar man få med ett skal eller kanske ett par gamla, men kanske inte helt dåliga, Pixel Buds, så den som lever får se. Tyvärr är jag bortskämd med batteritid på över 10 dagar med min Garmin, så jag har lite svårt att vara entusiastisk över den förmodade batteritiden på 24 timmar för Pixel Watch. 

Pixel WatchKul med ny teknik ibland! 

I övrigt, stöd Ukraina så mycket ni kan. Här finns den mest uppdaterade informationen om relevanta hjälporganisationer och projekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

You will be blocked if not polite or if you're just annoying.

Senaste inlägg

Bitcoin vs the World

Varning, alla investeringar görs på egen risk och jag tar inget ansvar för era affärer.   Jag har, väldigt sent omsider, börjat läsa på om B...